donderdag 5 maart 2015

Relatiebeheerder / Assistent Accountant (m/v) bij De Hooge Waerder B.V.



De Hooge Waerder is een fullservice accountants- en advieskantoor met vier vestigingen in Noord-Holland. Onze klanten zijn met name ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. Onze medewerkers staan dichtbij de klant en weten wat er binnen de onderneming speelt. Zij hebben, naast kennis van het vakgebied, affiniteit met ICT oplossingen. Ons kantoor in Haarlem is gevestigd in een sfeervol pand op het Houtplein. Er wordt op professionele wijze samengewerkt in een klein team in een prettige en informele sfeer waarbij de mogelijkheid geboden wordt om zowel persoonlijk als professioneel door te groeien. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers initiatief nemen en zelfstandigheid krijgen in de uitvoering van hun werkzaamheden.

Wegens groei van onze organisatie zijn wij voor ons kantoor in Haarlem op zoek naar een:

Relatiebeheerder / Assistent Accountant (m/v)


(voor 4 of 5 dagen per week)


Wat ga je doen?
Je draagt zorg voor het samenstellen van jaarrekeningen en de bijbehorende fiscale aangiften. Daarnaast ben je actief in het relatiebeheer en onderhoud je zelfstandig klantencontacten. Ook heb je veelvuldig contact met banken, belastingdienst en andere externe partijen. De werkzaamheden waarmee je te maken krijgt, hebben betrekking op de volle breedte van het accountancy-vak.

Wij vragen:
Een afgeronde HBO-opleiding: SPD-, Heao Accountancy- of BE-opleiding. Tevens beschik je bij voorkeur over relevante werkervaring opgedaan binnen de samenstelpraktijk van een accountancy-organisatie of administratiekantoor.

Profiel:
Je bent analytisch en cijfermatig sterk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Ook kun je goed overweg met ICT en ga je vernieuwingen en uitdagingen niet uit de weg. Je ziet het als een uitdaging om op enthousiaste wijze invulling te geven aan deze unieke functie. Je hebt ‘feeling’ met het MKB en kunt je inleven in de activiteiten en wensen van ondernemers. Tevens beschik je over advieservaring, ben je communicatief sterk, initiatiefrijk en motiverend.

Wat bieden wij?
  • Prima beloning, goede reiskostenvergoeding;
  • Prettige, collegiale en informele werksfeer;
  • 28 Vakantiedagen (op ft basis);
  • Ruimte voor eigen inbreng, persoonlijk ontwikkelingsplan (POP);
  • Diverse personeelsuitjes en sportieve activiteiten;
  • Professionele werkomgeving;
  • Goede studiefaciliteiten.

Solliciteren?
Laat dan je reactie, voorzien van een cv achter op onze sollicitatiepagina.

Voor meer informatie over onze organisatie: www.werkenbijdehoogewaerder.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten